#Youth Science and exploration convention - Plastics in the ocean and renewable energy

Velkommen til verdens første internasjonale, interaktive forskningskonferanse for barn og unge. Bli inspirert og motivert av noen av Norges beste idrettsutøvere. Lær om plast i havet og fornybare løsninger, presentert av internasjonale superstjerner og forskere.

I Bergen i februar hadde vi et mål om å lage Europas største forskningskonferanse for barn og unge. De klarte vi, og hele 6000 barn og unge fikk en uforglemmelig opplevelse. Nå gjentar vi suksessen i Tromsø, men denne gangen har vi satt oss enda høyere mål. Nå vil vi at barn og unge fra våre nordiske naboland, USA, Russland og Kina skal delta på konferansen gjennom en unik digital tilstedeværelse.

Konferansen er en del av hovedprogrammet i Arctic Frontiers og gjennomføres av Dale Oen Experience.

Gratis adgang for alle barn og unge i Tromsø!

Foredragsholdere

  • Konferansier: Samuel Massie, Eventyrer og polfarer
  • Marte Haave, UNI Reasearch
  • Lars Kristian Trellevik, Swire Seabed
  • Alexander Hetland, Verdensmester i Svømming, vinner av mesternes mester på NRK
  • Andre Haaland, GRIT
  • Simen Knutsen, Surfer og miljøaktivist
  • Damien Leloup, Direktør Scripps
  • Geir W. Gabrielsen, professor ved UIT og polarforsker
  • YOUEXPLORE - elevene i prosjektet fra Fjell kommune
  • Robin Dale Oen, Fra Dale Oen Experience

 

 

Young Young

Monday 22nd January 2018

09:00 - 14:00

Radisson Blu Hotel - Tromsøsal 1+2+3

Add to Calendar 2018-01-22 09:00 2018-01-22 14:00 Europe/Oslo #Youth Science and exploration convention - Plastics in the ocean and renewable energy Velkommen til verdens første internasjonale, interaktive forskningskonferanse for barn og unge. Bli inspirert og motivert av noen av Norges beste idrettsutøvere. Lær om plast i havet og fornybare løsninger, presentert av internasjonale superstjerner og forskere. I Bergen i februar hadde vi et mål om å lage Europas største forskningskonferanse for barn og unge. De klarte vi, og hele 6000 barn og unge fikk en uforglemmelig opplevelse. Nå gjentar vi suksessen i Tromsø, men denne gangen har vi satt oss enda høyere mål. Nå vil vi at barn og unge fra våre nordiske naboland, USA, Russland og Kina skal delta på konferansen gjennom en unik digital tilstedeværelse. Konferansen er en del av hovedprogrammet i Arctic Frontiers og gjennomføres av Dale Oen Experience. Gratis adgang for alle barn og unge i Tromsø! Foredragsholdere Konferansier: Samuel Massie, Eventyrer og polfarer Marte Haave, UNI Reasearch Lars Kristian Trellevik, Swire Seabed Alexander Hetland, Verdensmester i Svømming, vinner av mesternes mester på NRK Andre Haaland, GRIT Simen Knutsen, Surfer og miljøaktivist Damien Leloup, Direktør Scripps Geir W. Gabrielsen, professor ved UIT og polarforsker YOUEXPLORE - elevene i prosjektet fra Fjell kommune Robin Dale Oen, Fra Dale Oen Experience     Radisson Blu Hotel - Tromsøsal 1+2+3

This page uses cookies, read more about it here »

Gnist